GÃ¥ til innhold

Ordkalotten 2020 er avlyst!


Vi er veldig lei oss for å meddele at Ordkalotten 2020 dessverre er avlyst grunnet den krevende korona-situasjonen som har blusset opp igjen både nasjonalt og lokalt. Billetter vil bli refundert, minus det lille gebyret vi må betale til billettleverandør, håper på forståelse for dette.

Hadde året 2020 vært en romankarakter, ville det vært en lunefull, uforutsigbar skikkelse med sterke manipulerende egenskaper og mye mørke i seg.

Ordkalotten har gode venner – mange gode venner. Vi vil takke Tromsø bibliotek og byarkiv, Tromsø kommune, Troms og Finnmark fylkeskommune, Norsk Forfattersentrum Nord-Norge, Kulturrådet, Fritt Ord, Bokhuset Libris, Nordnorsk forfatterlag, Storgata Camping, avisa iTromsø og Sparebank1 Samfunnsløftet for samarbeidet som vi håper vil fortsette til neste år. Så er det styret ved styreleder Tony Bjerketveit, kunstnerutvalget, Bang-gruppa, rådet, forfatterstudiet i Tromsø, de frivillige, samt årets super-produsent Stein Bjørn, og ikke minst alle de fine forfatterne som gir oss stoffet til å koke litteraturfestival på, år etter år. Det må bli lysere tider i 2021!